ANDRA OMRÅDEN

Utöver de områden vi är särskilt inriktade mot finns det annat vi kan hjälpa dig med. Det kan handla om allt från stort till smått.

Vi sätter stort värde vid att kunna erbjuda kvalificerad juridisk rådgivning i vårt arbete. Om du har hamnat i en situation som kräver hjälp av en advokat, ring till oss! Om din fråga gäller ett område som vi inte arbetar med kommer vi att hjälpa dig att hitta rätt advokat inom vårt kontaktnät.

Nedan ger vi exempel på vanligt förekommande områden i vår verksamhet.

ASYL & UPPEHÅLLSTILLSTÅND

Med sin bakgrund som handläggare på Migrationsverkets asylenhet i Uppsala kan advokat Peter Källholm erbjuda fördjupade kunskaper inom asyl och uppehållstillstånd.

FORDRINGÄRENDEN

Har du lånat ut pengar till någon som inte betalar tillbaka? Det är tyvärr inte ovanligt att det händer men kan vara svårt att lösa på egen hand. Ring oss, så kan vi berätta vilka möjligheter du har att få tillbaka dina pengar.

FEL I VARA/FASTIGHET

Har du köpt en fastighet, en lägenhet, en bil eller något annat som visar sig inte hålla utlovad kvalitet eller ha fel av annat slag? Ofta är det svårt att få säljaren att acceptera att det är fel på det du har köpt. Hör av dig, så kan vi tillsammans reda ut vilka möjligheter du har att få rätt gentemot säljaren.

ANDRA FRÅGOR

Utöver exemplen ovan kan det finnas andra situationer i vilka det finns behov av rättslig rådgivning. Tveka inte att kontakta oss. Det första telefonsamtalet är alltid kostnadsfritt.